• Frakt inom Sverige 2-5 vardagar 59 kr
  • Fri frakt på köp över 699 kr
  • Kundtjänst: info@ladoo.se

Välkommen till Ladoo.se!

Ladoo.se är butiken för människor som tycker om att laga mat! Vi är platsen online för dig som enkelt vill hitta spännande ingredienser, utrustning, köksartiklar och presenter från det indiska köket. 

Genom vårt intresse för att laga god och näringsrik mat från grunden vill vi inspirera dig online genom Ladoo.se där en fantastisk smakresa av ingredienser och kryddor spelar en stor roll. Att krydda tillvaron med nya inslag i matlagningen både till vardag och till fest är både roligt och spännande.  

Har du frågor om allergier eller funderingar om våra produkters innehåll, tveka inte att kontakta oss. För fullständig innehållsförteckning tryck på "visa mer" under respektive produkt. 

Skapa ett konto hos oss och börja prenumerera på vårt nyhetsbrev där du får mer inspiration och kampanjer direkt i din inkorg.   

Utförsäljning pågår!

Organic India 18 tepåsar (Nettovikt 37,8gram) Avstressande och Uppfriskande Ekologiskt Certifierad
40 SEK35 SEK
283g
30 SEK25 SEK
290g En aromatisk blandning av kryddor, tomat, koriander och kokos för en smakbalanserad Korma gryta
30 SEK25 SEK
283g En stark aromatisk blandning av kryddor, koriander, paprika och ingefära för en god curry rätt!
30 SEK25 SEK
283g En mild aromatisk blandning av kryddor, koriander, paprika och ingefära för en god curry rätt!
30 SEK25 SEK
283g En aromatisk blandning av kryddor, koriander, paprika och chili för smaksättning av Madras rätter
30 SEK25 SEK
312g En klassisk maträtt där kycklingen är täckt med en blandning av vanlig yoghurt och tandoori kryddpasta. Kycklingen rostas eller grillas i en lerugn eller på grillen på mycket hög…
30 SEK25 SEK
283g Helt i motsats till en vanlig curryrätt är en Biryani ett torr rätt med ris och tillsats av kryddor och kött eller grönsaker - en typisk "Indisk paella" En…
30 SEK25 SEK
283g En blandning av väldoftande kryddor, koriander, tomat och spiskummin.
30 SEK25 SEK
295g Patak's Kashmiri Masala gör utmärkta marinader, som används helt koncentrerad eller blandas hälften med vanlig yoghurt. Marinera i kött och stek eller grilla.
30 SEK25 SEK
MeritO´s 400ml Kokosmjölk används som bas till mycket, wokrätter, curryrätter och andra grytor. MeritO´s ekologiska odlingsområde, är lokaliserat till sydöstra Thailands regnskog. MeritO betyder "The merit of organic".
29 SEK20 SEK
MeritO´s 330ml Kokosvatten innehåller näringsämnen som kroppen behöver och dessutom en bra törstsläckare som framställs från gröna kokosnötter. Kokosvatten är fritt från tillsatser och har ett rykte om sig att…
25 SEK20 SEK

Nyttiga nötter!

Top-Op 250g Nu i ett nytt utseende. Sötmandel har en söt, smörig smak. Används i bakverk och är en ingrediens i marsipan. I Indien används den ofta finhackad i olika…
39 SEK29 SEK
Top-Op 250g Nu i ett nytt utseende. Våra Cashewnötter är hela och helt naturella och går utmärkt att rosta eller använda i matlagning.
49 SEK39 SEK
Top-Op 300g Nu i ett nytt utseende. Naturella jordnötter med rosa skal, perfekta att rosta eller ha i olika currygrytor.
25 SEK20 SEK

Tusen tack för alla fina omdömen som vi får via Truspilot.

Vi jobbar alltid för att uppnå våra mål och strävan att göra dig som kund riktigt nöjd. 

Se alla våra omdömen här: