• Frakt inom Sverige 2-5 vardagar 59 kr
  • Fri frakt på köp över 699 kr
  • Kundtjänst: info@ladoo.se

Välkommen till Ladoo.se!

Ladoo.se är butiken för människor som tycker om att laga mat! Vi är platsen online för dig som enkelt vill hitta spännande ingredienser, utrustning, köksartiklar och presenter från det indiska köket. 

Genom vårt intresse för att laga god och näringsrik mat från grunden vill vi inspirera dig online genom Ladoo.se där en fantastisk smakresa av ingredienser och kryddor spelar en stor roll. Att krydda tillvaron med nya inslag i matlagningen både till vardag och till fest är både roligt och spännande.  

Har du frågor om allergier eller funderingar om våra produkters innehåll, tveka inte att kontakta oss. För fullständig innehållsförteckning tryck på "visa mer" under respektive produkt. 

Skapa ett konto hos oss och börja prenumerera på vårt nyhetsbrev där du får mer inspiration och kampanjer direkt i din inkorg.   

Utförsäljning pågår!

Top-Op 1kg Moth bönan används i en populär Indisk rätt som kallas för Matki Usal. Denna böna kan även användas i sallader och till olika curryrätter.
45 SEK29 SEK
Organic India 18 tepåsar (Nettovikt 37,8gram) Avstressande och Uppfriskande Ekologiskt Certifierad
40 SEK35 SEK
5kg Chapatimjöl från Pillsbury är ett fint mjöl som används traditionellt till att göra Indiska runnbröd, Chapatis eller Roti. Tillsätt varmt vatten, rapsolja och salt till en smidig deg. Låt…
139 SEK119 SEK
300g En currypasta som passar till att marinera kyckling och tillsammans med aromatiska kryddor laga en god Tikka Masala rätt. Går också utmärkt att tillsätta naturell yoghurt i marinaden.
30 SEK25 SEK
20g Hel Cayennepeppar är en chiliprodukt som ger en god och kryddig smak.
20 SEK15 SEK
75g Cayennepeppar är en chiliprodukt som ger en god och kryddig smak.
25 SEK15 SEK
Supergarden 3X500ml Ett paket med 3 stycken ekologiska kokosolja. Oljan går utmärkt att steka eller baka med och är helt lukt och smakfri.
149 SEK139 SEK
200g Med rostad mannagryn
25 SEK10 SEK
200g
25 SEK10 SEK

Våra Nyheter!

En klassisk Indisk rökelsehållare med askfat.
69 SEK
Rökelsehållare av rostfritt stål i form av en blomma.
39 SEK
50g Birds eye chili är liten chilifrukt men den innehåller en hel del styrka. Den ligger på cirka 50,000-100,000 Scoville enheter vilket är den lägre delen av intervallet för den…
25 SEK
300g En currypasta som passar till att marinera kyckling och tillsammans med aromatiska kryddor laga en god Tikka Masala rätt. Går också utmärkt att tillsätta naturell yoghurt i marinaden.
30 SEK25 SEK

Nyttiga nötter!

Top-Op 300g Nu i ett nytt utseende. Naturella jordnötter med rosa skal, perfekta att rosta eller ha i olika currygrytor.
25 SEK
Top-Op 250g Nu i ett nytt utseende. Sötmandel har en söt, smörig smak. Används i bakverk och är en ingrediens i marsipan. I Indien används den ofta finhackad i olika…
39 SEK
Top-Op 250g Nu i ett nytt utseende. Våra Cashewnötter är hela och helt naturella och går utmärkt att rosta eller använda i matlagning.
49 SEK

Tusen tack för alla fina omdömen som vi får via Truspilot.

Vi jobbar alltid för att uppnå våra mål och strävan att göra dig som kund riktigt nöjd. 

Se alla våra omdömen här: